Wie zijn wij?

Stichting PUUR Zien

Stichting Puur Zien

Opgeleid tot autonoom fotograaf aan de Academie St. Joost werkt Melanie E. Rijkers [1971] als beeldmaker, storyteller en event organisator sinds 2007 samen met docent en fotograaf Hans van Nunen [1967]. Samen creëren ze bekende feel good projecten als Trash The Dress en STOP Maternal mortality met de 'Recordpoging bolle buiken op de foto' Samen zijn ze de trotse ouders van zoons Mees en Pim.

Melanie en Hans zijn specialist in ZIEN Anders Kijken. Met een Puur Zien workshop je verbinden in het moment, met de plek en de personen om je heen. Puur Zien is een laagdrempelige en leuke fotowandeling waarbij je de mooiste composities leert maken. Na afloop ga je de wereld voor altijd anders zien: met de focus op het goede.

Miksang/Mindfulness fotografie

De Puur Zien contemplatieve fotografie workshop begon in Breda, en is inmiddels in heel Nederland en ver daarbuiten bekend. In het Engels als Eyespiration. In 2017 start Melanie met de coaching praktijk Puur Zien, een combinatie van praktische fotografie, positieve psychologie en recent de IA-NLP practitioner opleiding. Als HSP (Hoog Sensitief Persoon) en beelddenker gebruikt ze graag het Pure Zien, het helpt haar o.a. het veel te vroege overlijden van haar moeder te verwerken.

‘Het geluk van mooie foto's maken delen.’

Inspireren door Anders te Kijken, met de focus op het goede is het doel van Stichting Puur Zien. Met fotografie en wandelen met al je zintuigen als middel delen Hans en Melanie het geluk van mooie foto’s maken graag met jou. Door je in verwondering te verbinden je ware, vitale zelf zijn, zonder zweverig gedoe of langdurige meditatie sessies.

Samen op pad, foto’s maken, kijken, Puur Zien. Wat neem je waar?

Veel projecten kunnen alleen bestaan door de gulle giften, dit kan via Paypal of bankoverschrijving . Puur Zien stuurt u graag een tikkie! Al ruim tien jaar werken Hans & Melanie aan therapeutische fotografie projecten zoals Rood-op-Rood bij The Redheaddays, het fotoboek PUUR. Trotse tienermoeders en jonge moeder Zo Niet Saar helpen helen door (smartphone) fotografie.

Een evenement als Trash The Dress inspireert: “Ik ben chronisch ziek, maar die dag had ik nergens last van.” Zie ook 'De kracht van een besmeurde trouwjurk' in BNdeStem. Helpt u ons helpen? Alvast bedankt!

Stichting PUUR Zien

Contact informatie

Stichting Puur Zien

KVK 60949872

Backer & Rueb gebouw

Speelhuislaan 173

kamer 137A

4815CD Breda

info@puurzien.nl

Tel/Whatsapp 0650578414

Donaties: NL21INGB0006544911

PayPal

Paypal donations

Thank you – bedankt! Melanie E. Rijkers & Hans van Nunen


AVG Privacy Verklaring (PDF)

Top