Puur Zien Fotowandeling

Mindfulness fotografie - Stichting PUUR Zien

MET ANDERS KIJKEN MEER ZIEN

Tijdens deze fotografie workshop ligt de nadruk op het Zien. Hoe lijnen, vlakken, kleuren en het licht toe te passen op je foto. Kijkend met een open blik, vanuit je hart, ga je de omgeving met andere ogen zien. Leer mooie composities zien, en vastleggen.

Een goede foto maken is tijdens deze workshop heel gemakkelijk. Visueel gehandicapten welkom! Mede door de uitleg van de workshopleider maakten zij in het verleden al eens de beste foto van de groep:

Mindfulness fotografie - Stichting PUUR Zien

Foto links: een mooi coulissen effect door bladeren op de voorgrond te plaatsen als een soort doorkijk. Als kijker heb je het idee dat je staat te gluren naar iets heel moois. De foto is gemaakt vanuit een perfect standpunt en goed gekadreerd.

Ik vind het een compliment dat jullie mijn foto willen gebruiken - Inge

Zo fotograferen we, vaak in detail, al het moois wat we tegenkomen. Het is een spirituele manier van fotograferen zonder zweverig te zijn. Kijken vanuit de stilte in jezelf en de schoonheid van de alledaagse dingen zien, getroffen door hun schoonheid of opmerkelijkheid.

Mindfulness fotografie - Stichting PUUR Zien

Fotografie is een heel geschikt middel tot zelfreflectie. Door te wandelen en fotograferen ervaren in het moment te zijn. Mindfulness met je camera of neem een 'mind picture'; Puur Zien zonder fotograferen. Bye bye burn-out!

Mindfulness Fotografie Workshop

De Puur Zien fotografie workshop is geschikt voor ieder type camera. Ook met een smartphone kun je meedoen. De fotowandeling is er vanaf €19 p.p. Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Fotografie workshop voor kinderen

Ouders met kinderen van 7-12 jaar zijn van harte welkom bij onze photo walk, mits de kinderen een camera of telefoon hebben om zelf mee te kunnen fotograferen. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen de workshop zelfstandig volgen.

Masterclass Puur Zien

Je kunt ook voor een 1-op-1 traject kiezen, te boeken per 10 lessen. Uitermate geschikt wanneer je hoogsensitief (hooggevoelig) bent. Wekelijks één uur Puur Zien werkt versterkend voor je veerkracht.

Positief-actief aan het werk zijn sterkt je. Grote veranderingen kun je makkelijker aan, moeilijke gebeurtenissen een plaats geven. Puur Zien coaching leert je te reageren op zaken in je leven die je bezig of misschien zelfs wakker houden.

De fotowandeling als bedrijfsuitje

Een Puur Zien photo walk geeft inspiratie, nieuwe inzichten en wandelen is ook nog eens heel gezond. Kies een eigen datum en locatie (door heel Nederland) met eigen groep voor €250. + evt. reiskosten. Wie maakt de mooiste foto? Het bepalen van de top drie inclusief juryrapport is inbegrepen.

Anderhalf uur op pad. Maximaal 20 deelnemers, 8-15 personen is ideaal. Te combineren met een groepscoaching traject van 2 tot 4 uur. Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Bos- en Natuurfotografie Workshop

Het is goed om in de natuur te wandelen, het kalmeert je brein en reduceert stress. De Bos- en Natuurfotografie Workshop is een drie uur durende workshop fotografie in het Mastbos Breda. ZIEN Anders Kijken is een activiteit die doorwerkt in het brein door het ontstaan van innerlijke positieve energie.

Prijs workshop: vanaf €25 p.p. Kies een eigen datum met eigen groep voor €375, te boeken door heel Nederland. Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Top