Puur Zien Fotowandeling

Mindfulness fotografie - Stichting PUUR Zien

Eyespiration Photo Walk - Zien Anders Kijken

Tijdens deze fotografie workshop ligt de nadruk op het Zien. Hoe lijnen, vlakken, kleuren en het licht toe te passen op je foto. Kijkend met een open blik, vanuit je hart, ga je de omgeving met andere ogen zien. Leer mooie composities zien, en vastleggen.

Een goede foto maken is tijdens deze workshop heel gemakkelijk. Visueel gehandicapten welkom! Mede door de uitleg van de workshopleider maakten zij in het verleden al eens de beste foto van de groep:

Mindfulness fotografie - Stichting PUUR Zien

Inge (slechtziend, maker van de linkse foto) creëerde een mooi coulissen effect door bladeren op de voorgrond te plaatsen als een soort doorkijk. Als kijker heb je het idee dat je staat te gluren naar iets heel moois. De foto is gemaakt vanuit een perfect standpunt en goed gekadreerd.

Ik vind het een compliment dat jullie mijn foto willen gebruiken - Inge

Zo fotograferen we, vaak in detail, al het moois wat we tegenkomen. Het is een spirituele manier van fotograferen zonder zweverig te zijn. Kijken vanuit de stilte in jezelf en de schoonheid van de alledaagse dingen zien, getroffen door hun schoonheid of opmerkelijkheid.

Fotografie is een heel geschikt middel tot zelfreflectie. Door te wandelen en fotograferen leer je in het moment te zijn. Mindfulness ervaren met je camera of neem een 'mind picture', Zien zonder fotograferen. Bye bye burn-out!

Mindfulness fotografie - Stichting PUUR Zien

Mindfulness Fotografie Workshop

We fotograferen het leven, architectuur, details, en gaan op zoek naar de uitzondering. Goede, tijdloze composities leren maken, zijn, zien, zen zonder oordeel. ZIEN Anders Kijken is een activiteit die doorwerkt in het brein door het ontstaan van positieve energie.

Een fotowandeling duurt 1,5 uur. Onderweg krijg je tips en tricks van de professioneel fotograaf. Deze fotografie workshop is geschikt voor iedere camera. Ook met een smartphone kun je meedoen. Groep: maximaal 20 personen. Je kunt ook voor een 1-op-1 traject Puur Zien kiezen.

Prijs workshop: vanaf €15 p.p. Kies een eigen datum met eigen groep voor €250. Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Fotografie workshop voor kinderen

Ouders met kinderen van 7-12 jaar zijn van harte welkom bij de photo walk, mits de kinderen een camera of telefoon hebben om zelf mee te kunnen fotograferen. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen de workshop zelfstandig volgen.

Kinderen en jongeren kunnen ook een 1-op-1 traject volgen, te boeken per 10 lessen. Dit trajecten is uitermate geschikt voor hoogsensitieve en hoog- en laagbegaafde kinderen. Ook kinderen en jongvolwassenen met stress, depressiviteit en jonge mantelzorgers in de leeftijd 7-25 jaar, hebben baat bij Puur Zien activiteiten.

De fotowandeling als bedrijfsuitje

Life coach en fotograaf Melanie E. Rijkers ontwikkelde de fotowandeling in mindful fotograferen, PUUR ZIEN. Ze stond met Eyespiration o.a. op de Social Media Week in Rotterdam en bij de San Francisco Writers Conference.

Een Eyespiration photo walk geeft inspiratie, nieuwe inzichten en wandelen is ook nog eens heel gezond. Kies een eigen datum met eigen groep voor €250. Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Bos- en Natuurfotografie Workshop

Het is goed om in de natuur te wandelen, (wandelen linken naar: https://www.puurzien.nl/coaching/) het kalmeert je brein en reduceert stress. De Bos- en Natuurfotografie Workshop is een drie uur durende workshop fotografie in het Mastbos Breda. ZIEN Anders Kijken is een activiteit die doorwerkt in het brein door het ontstaan van innerlijke positieve energie.

Prijs workshop: vanaf €25 p.p. Kies een eigen datum met eigen groep voor €375, te boeken door heel Nederland. Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Top