Puur Zien Coaching

ZoNietSaar - Stichting PUUR Zien

Het faciliteren van persoonlijke groei of verandering

Coaching is een proces in persoonlijke ontwikkeling begeleiden. Je hoeft geen grote problemen te hebben om baat te hebben bij een coaching traject. Door coaching leer je te reageren op zaken in je leven die je bezig of misschien zelfs wakker houden.

Positief-actief aan het werk zijn sterkt je. Grote veranderingen kun je makkelijker aan, moeilijke gebeurtenissen een plaats geven. Soms ervaren cliënten dat ze dingen kunnen, willen en gaan doen die ze voor een coaching traject niet voor mogelijk hielden.

‘Ik leerde dat ik het zelf was, die mijn ontwikkeling tegenhield.’

Puur Zien maakt gebruik van PhotoTherapy. Coach Melanie is zelf een HSP (Hoog Sensitief Persoon) en beelddenker. Ze kalmeert haar drukke brein graag door te fotowandelen, te Zien; Mediteren met ogen open.

Mindfulness

In deze tijd van overvloed zit de kracht van het werk van Puur Zien in de eenvoud en elegante balans van de elementen. De vijf methodes van PhotoTherapy (fotografie therapie), Miksang Contemplatieve fotografie en in het moment zijn.

Coaching - Stichting PUUR Zien

Een kind wat verwonderd naar het water uit de ruitensproeier op de voorruit kijkt en zegt: ‘Doe dat nog eens papa!’ Waarop de vader antwoordt: ‘Nee, een auto is geen speelgoed.’ De kleine merkt op: ‘Voor jou toch wel.’

Kinderen kijken puur. Puur Zien: de schoonheid om ons heen en van jezelf leren zien, gelukkig zijn met de kleine dingen des levens. Hier krijg je op natuurlijke wijze positieve energie van, een geluksgevoel. Zen zonder zweverig te zijn.

Enkele tips:

  • Ben actief, loop, wandel, fiets!
  • Eet. Meer groente en fruit, minder vlees en suiker.
  • Zeg, teken, zing het! Druk jezelf uit, maak van je hart geen moordkuil. Vertel!
  • Start een project - en creëer nieuwe herinneringen.
  • Maar vooral: vind hierin de balans die voor jou werkt.

Gratis kennismakingsgesprek

Voor het maken een afspraak of meer informatie: info@puurzien.nl of bel/Whatsapp naar 0650578414.

Adres: Backer & Rueb gebouw, Speelhuislaan 173, kamer 137A, 4815CD Breda.

Puur Zien Coaching & Fotografie Therapie, Melanie E. Rijkers

Alle tarieven op een rij.

Top