Wat is Therapeutische Fotografie?

Klassenfoto - Stichting PUUR Zien

In 2004 fotografeer ik al mijn klasgenootjes uit de zesde klas lichting 1983. Het is in 2003 twintig jaar geleden dat we de wijde wereld in gingen, op de reünie ontmoet ik de helft van hen . Nieuwsgierig naar de anderen besluit ik iedereen op te zoeken.

Mijn fotoproject 'n Kind, 'n Huis, 'n Auto blijkt een heilzame werking op mij te hebben. Door iedereen op te zoeken en te fotograferen kan ik alle issues uit het verleden afsluiten om me daarna volledig te richten op de toekomst.

Therapeutisch fotograferen

Bij therapeutisch fotograferen maak je zelf foto's. Je kunt jezelf fotograferen (selfies, zelfportret) of de wereld om je heen. Je kunt portretten van anderen maken, of juist stillevens.

‘Door mezelf te fotograferen accepteerde ik mijn ziek zijn.’

Welk onderwerp en manier van fotograferen het beste voor jou werkt ontdek je met een Puur Zien 1-op-1 coaching traject. We leggen de focus op de door jou gemaakte foto’s en bespreken deze.

Fotograferen doe je met smartphone of camera. Fotografiekennis of fotografie ervaring is niet vereist.

Wandelcoach - Stichting PUUR Zien

Na een gratis kennismakingsgesprek start het Puur Zien traject. Het eindproduct kan een fotoboek, een collage aan de muur, of enkel foto's voor jezelf of voor op Instagram zijn.

Voor 10 Puur Zien sessies van 60 minuten, geboekt als 1 traject, betaal je €599 waarbij je het totaalbedrag in één keer vooraf dient te voldoen.

Coaching per uur €125, exclusief reis- en verblijfkosten. Betaling is per sessie vooraf op factuur, een Tikkie sturen is zeker mogelijk.

Therapeutische fotografie is onderdeel van PhotoTherapy.

E-coaching

Therapeutische fotografie als e-coaching (contact via e-mail) is zeer geschikt voor mensen die de deur niet uit willen of kunnen, of wanneer je in het buitenland woont.

Je stuurt foto's toe per mail of Wetransfer, waarna je feedback krijgt per e-mail. Voor 10 Puur Zien sessies per e-mail betaal je €299 waarbij je het totaalbedrag in één keer vooraf dient te voldoen.

Meer informatie via info@puurzien.nl of bel/Whatsapp naar 0650578414

NLP coach - Stichting PUUR Zien

VITALITEIT EN CREATIVITEIT

In verbinding zijn met je ware zelf is mogelijk door praktische workshops en wandelingen. Wie je bent en waarom je je zo voelt kun je onderzoeken wanneer je praktisch aan het werk gaat. Fotograferen werkt helend, is een fijne creatieve therapie.

Puur Zien laat je de wereld letterlijk vanuit een ander perspectief bekijken, zien en voelen vanuit een pure gewaarwording. Bye bye burn-out: de negatieve spiraal doorbreken! Door het fysieke aspect maken je hersenen een nieuwe, natuurlijke positieve impuls, die kan voorkomen dat je verder wegzakt.

Je Vitale Zelf weer zijn, zonder zweverig gedoe. Wanneer je liever digitaal opdrachten ontvangt en deze zelf uitwerkt, kun je kiezen voor een e-coaching traject.

Ideaal: een combinatie van de praktijk workshop (wandeling) Puur Zien met aansluitend een traject bestaande uit fotobespreking en coaching sessies. Eventueel aan te vullen met e-coaching.

Contact: info@puurzien.nl of bel/Whatsapp naar 0650578414

Adres: Backer & Rueb gebouw, Speelhuislaan 173, kamer 137A, 4815CD Breda.

Top