Inspiratiereis

Inspiratiereis Bali

Puur Zien

Laat je inspireren door mijn frisse en bijzondere blik op de wereld. Verwonder jezelf, ga tijdens deze inspiratiereis Zien met nieuwe ogen. Door het mooie in alledaagse dingen te zien komt het malende brein tot rust en creëer je ruimte, dit geeft inspiratie en nieuwe energie.

De dagen zijn niet van 's morgens tot 's avonds volgepland met fotografie, ik geef gemiddeld één workshop per dag (90-120 min). De rest van de dag is ter vrije besteding zodat je zelf ook 'jouw ding' kan doen. Bij de solo inspiratiereis is een mini branding shoot op locatie inbegrepen.

Nathalie Pagie, schrijfster: Mijn inspiratiereis naar Kauai (Hawaï) met Mel was er een om nooit te vergeten. Door haar heb ik dit paradijselijke eiland met andere ogen kunnen bekijken en zag ik meer dan 'gewoon' zon, zee, strand. Omdat Mel zelf ook schrijft, is ze bovendien de ideale sparringpartner en meedenker voor mij als thrillerschrijver. Ik raad een reis met Puur Zien zeker aan voor iedereen die zoekt naar inspiratie met een frisse blik. Mahalo, Mel!

De 1-op-1 inspiratiereis is zeer geschikt voor creatieve professionals. 3 tot 7 dagen in een andere omgeving je ideeën weer laten stromen en genieten van de natuur, de mensen en het eten. Een dagelijkse Puur Zien #Eyespiration Photo Walk is onderdeel van dit inspirerende brainstorm en probleemoplossend-denken traject.

Anders Kijken

Met anders kijken de oplossing zelf (weer) kunnen Zien. Ideaal om de focus weer de goede kant op wilt krijgen. Het coaching traject is geheel naar eigen wens samen te stellen en zakelijk in te boeken, ook wanneer dit plaatsvindt op een cruise schip of op tropisch Bali.

Mail voor meer informatie met info@puurzien.nl of bel/Whatsapp 0650578414. Je kunt je eigen datum kiezen (behalve New York a.s. mei). Het is ook mogelijk om met een groepje vriendinnen of collega's een weekend ZIEN Anders Kijken te boeken.

Inspiratiereizen zijn meestal 5 tot 7 dagen. Voor een reis naar Hawaï of Bali is het 7 dagen vanwege de reistijd. De fotoreis naar New York is 5 dagen. Je kunt ook kiezen voor een weekend naar Londen, Berlijn, Valencia of Parijs.

Saskia Switzar: De reis naar Bali was niet alleen een reis naar een prachtig rustgevende eiland maar ook een reis terug naar mezelf. Het was een echte “eye opener”! Door het op een andere manier leren kijken naar je omgeving via Puur Zien fotografie van Melanie en de nieuwe inzichten in mezelf die ik kreeg onder begeleiding van Antonetta kwam het Zen gevoel vanzelf!

Ik ga nu met hernieuwde energie, inzicht in mezelf en weer zelfverzekerd alle uitdagingen aan die op mijn pad komen! Ik ben erg blij dat ik deze reis naar het onbekende heb mogen maken en raad het iedereen aan!

Top