Foto Cruise

Foto Cruise - Stichting PUUR Zien

Vertrek: 28 maart 2020

Op cruise vakantie en nog leren fotograferen ook! Inspiratie opdoen in Curaçao, Bonaire, Aruba en aan boord van het cruise schip Adventures of the Seas van Royal Caribbean. Fotograaf en life coach Melanie E. Rijkers laat je tijdens deze reis dagelijks 'Zien met nieuwe ogen'.

Geniet van het tropische klimaat. De zonsopkomst en zonsondergang op het dek ervaren is een onvergetelijke en zeer fotogenieke belevenis. Ideeën krijgen een boost tijdens deze creatieve Caribische Cruise naar de Nederlandse Antillen.

Ondernemers: Door te sparren met Melanie ga je naar huis met voldoende strategieën om je eigen visie verder uit te werken en met hervonden focus je onderneming naar nieuwe hoogtes te brengen.

Bonaire, Curaçao en Aruba

Het schip is van alle luxe voorzien en het personeel legt je 9 dagen lang in de watten. Je verblijft aan boord op 'all inclusive' basis. Vertrek is op 28 maart 2020 vanuit Fort Lauderdale, Florida. Na twee dagen varen komen we aan op Bonaire.

Foto Cruise - Stichting PUUR Zien

Op Bonaire, Curaçao en Aruba geeft Melanie een ZIEN Anders Kijken fotowandeling van ca. 1,5 uur. (excl. vervoer van en naar de haven) De rest van de dag is ter vrije besteding. Of je nu op zoek bent naar ruige natuur, een perfect klimaat, Bounty-stranden, ontspanning, heerlijk eten, een kleurrijke cultuur of historische bezienswaardigheden: de eilanden hebben het allemaal.

Na twee dagen op zee en drie dagen de eilanden varen we terug naar Fort Lauderdale. Tijdens de zeedagen durende terugreis kun je aan boord kiezen uit het ruime aanbod van faciliteiten, eetgelegenheden, bars, entertainment en sportactiviteiten.

Foto Cruise - Stichting PUUR Zien

Ondernemers

Puur Zien is onderdeel van het Visual Consultancy traject. Improductiviteit en stress omzetten in creativiteit en anders denken. Door meer 'in het moment te zijn' verminderen stress en depressieve gevoelens, kan een burn-out worden voorkomen.

Met een frisse blik de wereld te bekijken, het mooie in alledaagse dingen zien.

Boek nu jouw inspiratiereis op dit luxe cruiseschip en vaar vanuit Florida naar de Nederlandse Antillen. Cruise mee op een superdeluxe cruiseschip, volg workshops, werk aan jouw boek of ander project met persoonlijke begeleiding en inspiratie van Melanie.

70 tot 80% van de deelnemers:

 • heeft minder last van stress en negatieve gedachten;
 • signaleert stress sneller en kan er dan ook wat aan doen;
 • krijgt een betere communicatie met collega's;
 • is zelfbewuster en vitaler;
 • heeft meer focus, is creatiever en kan beter presteren.
Foto Cruise - Stichting PUUR Zien

Je verblijft in een tweepersoonshut op basis van all-inclusive verzorging. Prijzen Foto Cruise vanaf €989 p.p. incl. fotografie coaching. 9 Dagen, met stops in Curaçao, Bonaire en Aruba.

Vaarschema

Dag 1: Fort Lauderdale, afvaart 17:30

Dag 2: op zee

Dag 3: op zee

Dag 4: Bonaire 08:00 - 17:00

Dag 5: Aruba 08:00 - 17:00

Dag 6: Curaçao 09:00 - 20:00

Dag 7: op zee

Dag 8: op zee

Dag 9: Fort Lauderdale aankomst 07:00

Heb je interesse? Stuur een e-mail om een vrijblijvende offerte te ontvangen. We werken samen met reisbureau Relik & van Hooft.

Foto Cruise - Stichting PUUR Zien

Adventure of the Seas

De prijs is inclusief:

9 Dagen cruise, met 3 stops in de genoemde havens, inclusief havengelden.

Een tweepersoonshut met eigen badkamer.

Alle maaltijden aan boord bij meerdere restaurants.

Shows en entertainment aan boord.

Fotografie workshops. Puur Zien fotografie wandeling in Curaçao, Bonaire en Aruba. Eyespiration (Puur Zien) Mindfulness sunrise walk dagelijks aan boord. Gouden en blauwe uur avond workshop op twee van de zeedagen. Nabespreking foto's via e-mail na thuiskomst.

De prijs is exclusief:

 • De vlucht naar Fort Lauderdale en hotel. Tip: boek twee nachten voorafgaand aan het vertrek van de boot, dan wen je alvast aan het tijdverschil. Het reisbureau kan je helpen met de extra's hier in Nederland al te boeken.
 • Esta aanvraag - het elektronische visum voor de Verenigde Staten.
 • Vervoer van hotel naar de vertrekhaven.
 • Vervoer van haven naar het centrum stad voor de workshop op landdagen.
 • Reis- en annuleringsverzekering.
 • De dagelijkse fooien, een vast bedrag van $14.50 USD per persoon.
 • Drankjes (fris en alcohol) aan boord. Let op: koffie, thee, ijsthee, water etc. zijn inbegrepen.
 • Internet is vooraf en aan boord te koop, per apparaat voor een vast bedrag per dag.
 • Excursies in de havens, behalve fotowandeling die Melanie organiseert.
 • Tegen meerprijs is een buitenhut of luxe suite verkrijgbaar.
 • Aan boord zijn spa beauty behandelingen en nog veel meer extra's te boeken.

Focus op het goede

Door de dagelijkse fotografie workshop leer je anders kijken en mooie composities maken. De Puur Zien workshop is geschikt voor elk fotografie niveau. Puur Zien is een methode waarbij je met een frisse blik naar de wereld, onderneming of project gaat kijken.

Puur Zien inspireert je om:

 • Focus te vinden
 • (Levens)doelen te verduidelijken
 • Innerlijk geluk en ontspanning te ervaren

De reis is inclusief coaching om beter te leren fotograferen. Ervaar de oneindigheid van de oceaan, de rust (of ga je liever feesten?) en compleet verzorgd worden aan boord.

Fotobespreking is inbegrepen, neem je iPad of laptop mee. Wifi is beschikbaar aan boord.

Masterclass Puur Zien

De individuele Puur Zien Masterclass is er vanaf €380. Voor het seminar aan boord (dagelijks fotografie en life coaching) betaal je €350 p.p. Dit bedrag is inbegrepen bij de pakketreis.

Meer informatie: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Reisleider: Melanie E. Rijkers

Fotograaf bij Artstudio23 Breda, Life Coach & Fotografie Workshops Docent.

Ervaring: Melanie ging o.a. mee op The Bereavement Cruise, een Mexicaanse cruise en een cruise naar Alaska. Ze organiseert al jaren fotografie trips naar Parijs, Londen en Valencia, alsook inspiratiereizen naar Bali en New York.

Reisbureau Breda

Een prijsopgave voor jouw reis vraag je aan via ons vaste reisbureau Relik & van Hooft. Ook voor de kleine lettertjes en annuleringsvoorwaarden van de Foto Cruise verwijs ik je graag naar het reisbureau. 076 - 522 53 40 reisburo@relikenvanhooft.nl

Route

Foto Cruise - Stichting PUUR Zien

Foto Cruise Nederlandse Antillen i.s.m. Artstudio23.com

Top