Puur Zien Fotowandeling

Mindfulness fotografie - Stichting PUUR Zien

Breda Brengt het Samen - dat doen we met elkaar. Hierbij is gastvrijheid een belangrijk onderwerp, echt openstaan voor elkaar. Daarvoor moet je elkaar wel zien, goed kunnen kijken.

In samenwerking met Stichting Puur Zien organiseert de gemeente Breda een aantal wandelingen waarbij je anders leert kijken naar je stad. Waarbij je een camera of smartphone gebruikt om de mooiste foto's te maken van de gastvrijheid in Breda.

Zo worden je zintuigen geprikkeld, komt je hoofd tot rust en leer je de stad al wandelend anders zien. Vind je inspiratie in onze gastvrije stad!

PUUR Zien Fotowandeling

Anders kijken

De nadruk tijdens deze wandeling ligt op het Zien en mooie composities maken. Hoe lijnen, vlakken, kleuren en het licht toe te passen op je foto.. Een goede foto maken gaat zeker lukken!

Al fotograferend ben je geheel in het moment.

Fotografie is een heel geschikt middel tot zelfreflectie. Kijken vanuit de stilte in jezelf de schoonheid van alledaagse dingen zien, op welke plek dan ook. Wat neem je waar, is die steeg echt zo 'lelijk'?

Tijdens de wandeling ben je in het moment, word je één met de plaats waar je je bevindt. Door je te verwonderen ontstaat verbinding met de stad en de bewoners.

Zin om mee te doen? Je kunt je met maximaal twee personen tegelijk opgeven via info@puurzien.nl onder vermelding van een van de volgende data:

21, 27 en 28 december (VOL)

3 en 4 januari 2020 (VOL)

Helaas zijn alle wandelingen volgeboekt. Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe data in 2020.

Verzamelen: Na bevestiging van je deelname per e-mail zien we je graag 5 minuten voor aanvang bij het standbeeld van Willem III op zijn paard op het Kasteelplein in Breda.

PUUR Zien Fotowandeling

Gastvrij Breda wandeling

Deelnemers vanaf 14 jaar welkom, neem je spiegelreflex, systeemcamera of een smartphone mee om te kunnen fotograferen, Voor kinderen onder de 14 organiseren we speciale workshops in fotografie op andere data.

De te lopen route is afhankelijk van het licht en het weer. Ook bij regen gaat de wandeling door. Neem een paraplu mee om elkaar droog te houden. Breda is prachtig wanneer het regent!

Zijn de wandelingen volgeboekt? Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe data in 2020.

Tot ZIENs in Gastvrij Breda!

Wil je met een eigen groep een eigen datum kiezen, mail: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.


Top