Botanisch Breda

Botanisch Breda - Stichting PUUR Zien

Stad in het park

Amibitie: Breda wil in 2030 de eerste Europese Stad in een groen Park zijn. Een groenere stad staat hoog op het verlanglijstje van de Bredanaar. De uitdaging is om de goede combinatie van groen en gezondheid te vinden.

Puur Zien neemt je mee. Tijdens een leuke fotowandeling met fotograaf Hans of Melanie als gids krijg je veel tips & tricks om het landschap in de stad te vinden en het groen op een mooie manier vast te leggen.

Botanisch Breda - Stichting PUUR Zien

Op zoek naar het minuscule en iets grotere groen op straat. Laat je inspireren door de natuur die zich soms op de gekste plaatsen laat zien. Een zoektocht naar de stad in het park, of beter gezegd: het landschap in de stad.

Op een creatieve manier naar het groen kijken, verwonderend over zoveel veerkracht. Kan er echt een plantje groeien op die één centimeter groen? In Japan is mos een inspiratiebron voor het maken van de mooiste natuurfoto's.

Landschap in de stad

Waar groeit er in Breda per ongeluk (of expres) iets groens? Je hoeft geen speciale camera mee te nemen, het is wel handig als je macro opnames of close-up foto's kunt maken. Dit kan ook heel goed met een smartphone.

Ga mee op een leuke route door Breda, op zoek naar bijzondere plantjes en ander groen. In verbinding met de plek fotografeer je de stad. Waar laat jij je door verrassen?

Botanisch Breda - Stichting PUUR Zien

Botanisch Breda Photo Walk

Datum:in overleg.

Opgeven: info@puurzien.nl of of bel/ whatsapp 0650578414. Vanaf €29 p.p.

Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom mits met eigen camera/telefoon en onder begeleiding van volwassene. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zelfstandig meedoen.

De Botanische photo walk is tevens een leuk zakelijk teamuitje en kan ook op een bedrijventerrein, of in een andere stad of dorp gegeven worden.

Botanisch Breda - Stichting PUUR Zien

Stichting PUUR Zien is een initiatief van Hans van Nunen en Melanie E. Rijkers, bekend van fotostudio Artstudio23 in Breda.

Bekijk alle gemaakte foto's op Instagram of Facebook via: #BredaZien #BotanischBreda

Top